Hrvatska
Zabok skinuo Cibonu koja se 'drugo poluvrijeme nije pojavila na utakmici'

Zabok skinuo Cibonu koja se 'drugo poluvrijeme nije pojavila na utakmici'

Velić preuzeo odgovornost za poraz na sebe.

U 10. kolu HT Premijer lige dogodio se i prvi poraz Cibone u domaćem prvenstvu u ovoj sezoni i to od Zaboka rezultatom 87-82.

Najbolji pojedinac u redovima Cibone bio je Filip Bundović sa 17 poena, a dvoznamenkasti su još bili Shane Gibson sa 13 poena, Marko Ramljak sa 12 i Ivan Novačić sa 10 poena.

Ivan Velić, trener Cibone:

Čestitke ekipi Zaboka, zasluženo su nas dobili. Drugo poluvrijeme su odigrali jako dobro, a mi se to drugo poluvrijeme nismo pojavili na utakmici. Vrlo loše. Velika odgovornost zbog poraza je na meni.

Ivan Tomas, trener Zaboka:

Nismo očekivali ovu pobjedu. Naravno, ovo nije realno. Niti je realno da smo onoliko utakmica izgubili na jednu loptu. Jednostavno mislim da su nam se svi ti porazi koje smo imali danas vratili. Ne smijemo stati, moramo se dobro koncentrirati na iduće razdoblje jer brzo dođu novi porazi. Stvarno smo bili u teškoj situaciji nakon 6 poraza i lakše se diše.

Šime Lovre Lisica, igrač Zaboka:

Počeli smo baš slabo. Na poluvremenu nas je trener motivirao i izvukli smo pobjedu. Nismo uopće ovo očekivali, ali nadali smo se. Fizioterapeut nam je rekao da možemo dobiti, imao je nekakav osjećaj. 

CIBONA-ZABOK 82-87  (25-16, 23-19, 12-27, 22-25 )

CIBONA-ZABOK KOMPLETNA STATISTIKA

Vukovi iduću utakmicu igraju u nedjelju kada ‘pod Toranj’ stiže Koper Primorska u 20.00 sati.

#hejahejacibosi