Hrvatska
VIDEO: Zadar doveo igrača koji ga je prošle sezone 'zakucao' na Baldekinu

VIDEO: Zadar doveo igrača koji ga je prošle sezone 'zakucao' na Baldekinu

Autor: KK Zadar

Dvogodišnja suradnja

Patrik Jambrović prva je igračka prinova KK Zadar. Ovaj 27-godišnji Čakovčanin danas je stavio potpis na ugovor koji ga uz prvake Hrvatske veže na dvije godine.


Patrik je svoj košarkaški put krenuo u Kvarneru 2010, nakon toga pet godina boravi u Zaboku u kojem je pružao sjajne partije, a kasnije ga te partije vode u Šibenku u kojoj provodi dvije godine. Prošle sezone u dresu Šibenke ostvarivao je 12.4 poena, uz po 6 skokova i 3 asistencije! Najbolju utakmicu odigrao je protiv Furnira kada je predvodio svoju momčad uz 21 poen i 8 skokova.

Patrik je nekoliko puta tijekom svoje karijere izjavio kako mu je san igrati za klub velik kao Zadar, a sada se taj san i ostvario. Patrikov sportski duh odlično opisuje i činjenica kako je već godinama i član hrvatske reprezentacije u rukometu na pijesku! Do sada je nastupao na dva europska prvenstva, a s dva sporta paralelno se bavi već više od deset godina.


Šibenka je u prošloj sezoni jednom pobijedila Zadra na Baldekinu i to nakon sjajnog prodora i efektnog zakucavanja Jambrovića u samoj završnici utakmice. Pogledajte!