Hrvatska
Zadar i Šibenka bez, Zadar i Cibona s navijačima?

Zadar i Šibenka bez, Zadar i Cibona s navijačima?

Autor: B.T.

Prema preporukama i opet prema preporukama?

U nedjelju, 20. rujna, KK Zadar otvara HT Premijer ligu kao domaćin Šibenki. Nažalost, ova utakmica odigrat će se pred praznim tribinama po preporukama Hrvatskog košarkaškog saveza, navodi KK Zadar na svojim službenim stranicama. 

- KK Zadar zajedno s predstavnicima dvorane Višnjik i Stožerom civilnu zaštite Zadarske županije radi na tome da se dozvoli ulaz u dvoranu za određeni broj gledatelja uz stroge epidemiološke mjere već za utakmicu protiv Cibone. Klub će pustiti godišnje pretplate u prodaju, dok se dnevne ulaznice neće prodavati. Ovim putem još jednom naglašavamo koliko je važno pridržavati se mjera za sve osobe koje će imati priliku biti nazočne. Klub će pravovremeno obavijestiti kad i gdje će se moći kupiti godišnje ulaznice i po kojoj cijeni.

Također po pitanju prisutnosti medija, KK Zadar će se držati preporuka HKS-a, ali će istovremeno tražiti dodatno rješenje zajedno s epidemiolozima i lokalnim stožerom civilne zaštite da se promijeni trenutno ograničenje na 10 novinara i 4 fotografa, navodi se u objavi kluba.

Utakmica protiv Šibenke igra se u nedjelju od 17 sati, prijenos će biti na HRT2.