Hrvatska
Zadar ima novog voditelja marketinga i glasnogovornika, to je 24-godišnji Josip Begonja

Zadar ima novog voditelja marketinga i glasnogovornika, to je 24-godišnji Josip Begonja

Autor: R.I. R.i. Photo: KK Zadar

Umjesto Ivana Ištuka.

Dosadašnjem glasnogovorniku i voditelju marketinga KK Zadar, Ivanu Ištuku, 30. lipnja istekao je ugovor. Njegov nasljednik je dvadesetčetverogodišnji Josip Begonja iz Privlake kraj Zadra. 

- Nastavljamo s pripremama za novu sezonu u svakom aspektu. Ivanu je 30. lipnja istekao ugovor te je klub odlučio osvježiti snage u tom segmentu djelovanja. Klub mu se ovim putem želi zahvaliti na dosadašnjem radu i želimo mu sve najbolje uz puno sreće. U međuvremenu doveli smo mlado pojačanje, Josipa Begonju, kojeg smo izabrali da nam bude novi voditelj marketinga i odnosa s javnošću. Josip je ambiciozan momak koji je željan rada i donosi puno novih ideja. Ima relevantno iskustvo kojeg je skupio u košarkaškim krugovima. On dolazi kao veliki potencijal te imamo želju i kroz njegov segment podići klub na višu razinu. Radujemo se suradnji s njim - izjavio je direktor kluba Željko Žilavec. 

Josip Begonja rođen je u Kanadi, a u Hrvatsku se vratio 2013. godine. Završio je fakultet RIT Croatia u Zagrebu. Nakon završetka fakulteta Josip je skupljao iskustvo i u KK Cedevita Junior iz kojeg dolazi u Zadar.