Hrvatska
Zadar nadoknadu s Škrljevom dočekuje s puno upitnika

Zadar nadoknadu s Škrljevom dočekuje s puno upitnika

Autor: KK Zadar Photo: KK Zadar/Josip Begonja

Utorak, 19 sati

Košarkaši Zadra sutra odrađuju zaostalu utakmicu FAVBET Premijer lige protiv DepoLink Škrljeva. Vodeća momčad prvenstva favorit je u utakmici koju će igrati pred svojim navijačima od 19 sati, ali s obzirom na poteškoće sa sastavom neće biti moguće opuštanje. Evo kako situaciju u momčadi sumira trener Danijel Jusup:

'Luka Božić jučer je napravio prvi trening, trebat će mu sigurno nekoliko dana da uđe u ritam. Za ovu utakmicu bit će u sastavu, a koliko će participirati vidjet ćemo, ne mogu ništa detaljnije reći. Dario Drežnjak se vraća iz reprezentaciju i vidjet ćemo u kakvom će se stanju vratiti. Adem Mekić također je na putu, o linijama ovisi u kojem trenutku će se priključiti momčadi. Sigurno je da će nam ova utakmica dobro doći kao priprema za sljedeće', kaže Jusup.

Tko god da dođe i bude igrao cilj je jasan – nova pobjeda koja će Zadar ostaviti jedan korak ispred Splita u borbi za startnu jedinicu. Svoje minute u toj borbi sigurno će dobiti Patrik Jambrović.

'Nakon kratke stanke dolazi nam Škrljevo koji moramo ozbiljno shvatiti, biti koncentrirani i uvažiti sve upute trenera i stručnog stožera da bismo na kraju došli do željenog rezultata', najavljuje Jambrović.

Utakmica se igra sutra (utorak) od 19 sati u Dvorani Krešimir Ćosić uz prijenos na HKS TV.

Standings provided by Sofascore