Hrvatska
Regija
Zadar s Cibonom u petak na Višnjiku, dva dana kasnije s FMP-om u Jazinama

Zadar s Cibonom u petak na Višnjiku, dva dana kasnije s FMP-om u Jazinama

Autor: KK Zadar/J.P.

Oton Iveković pozdravlja ovo.

Zadar neće ove nedjelje dočekati FMP u sklopu 19. kola AdmiralBet ABA lige u dvorani Krešimira Ćosića, već u Jazinama. Razlog tome je glazbeni događaj Rock the opera, koji će se na Višnjiku održati u nedjelju u 20:00.

Iz Košarkaškog kluba Zadar javljaju kako će se utakmica 19. kola AdmiralBet ABA lige između Zadra i FMP Meridian odigrati u dvorani Jazine u nedjelju, 6. veljače u 17 sati. Radi malog broja dozvoljenih gledatelja radi ukupnog kapaciteta dvorane, u prodaju će biti pušteno 100 ulaznica, a svi pretplatnici imati će dozvoljen ulaz i time će 20% dozvoljenog kapaciteta biti popunjeno. I za ovaj susret ulaznice možete kupiti na blagajni ispred dvorane Krešimir Ćosić u petak od 10 do 18:30 i u nedjelju, na dan utakmice od 10 do 17. Naravno moguće je svoju ulaznicu kupiti i online putem ovog linka.

Također, javljaju kako će se utakmica 20. kola HT Premijer lige između Zadra i Cibone igrati u petak, 4. veljače s početkom od 18 sati. Za taj susret biti će otvoreni ulazi i dvorane Krešimir Ćosić. Radi ograničenog broja dozvoljenih gledatelja u prodaji su kao i do sada samo ulaznice za tribine i prsten, a VIP Press i obiteljski VIP popunjeni su do maksimalnog broja dozvoljenih mjesta pretplatnicima stoga te karte neće biti u prodaji. Blagajna za prodaju karata raditi će na dan utakmice od 10 do 18:30, a ulaznice možete kupiti i putem interneta na linku.

Za obje utakmice bitno je napomenuti da SVI gledatelji moraju imati:

  • Važeću Covid potvrdu (EU digitalna Covid potvrda, negativan BAT/PCR test, važeća potvrda o preboljenju)
  • Osobnu iskaznicu
  • Kupljenu kartu/godišnju pretplatu
  • maskicu za lice

Testiranje se može obaviti na lokacijama Pupillam zdravstvene ustanove: kod autobusnog kolodvora (od 7-20 h), na Boriku (petak od 7-11 h, nedjelja od 17-19 h), na Relji i Poluotoku (petak od 7-11 h, nedjelja od 17-19 h).