Hrvatska
Zadar se obranom i fokusom želi revanširati Gorici

Zadar se obranom i fokusom želi revanširati Gorici

Autor: KK Zadar

Derbi HT Premijer lige.

Zadar u petak, 18. prosinca u 18 sati dočekuje Goricu u sklopu 14. kola HT Premijer lige. Momčad Veljka Mršića želi nastaviti pozitivni niz nakon pobjeda protiv Cibone i FMP-a. Gorica je u prošlom kolu rutinski svladala Zabok i trenutno imaju 8 pobjeda i 2 poraza. 

Zadar je u prvom dijelu natjecanja doživio poraz u Gorici. Presudio im je šutom u posljednjoj sekundi Karlo Uljarevića, 

Za nas je najvažnije da uđemo u utakmicu fokusirani. Nakon ovako dugog puta znamo kakva smo ekipa, što moramo napraviti da budemo bolji i da pobjeđujemo. Ako smo fokusirani i igramo s visokim intenzitetom sve će biti dobro” - najavio je utakmicu Kodi Justice.

“Normalno da je sve drugačije nakon ove dvije pobjede, atmosfera je drugačija. Drago mi je zbog ekipe jer odlično treniraju i zaslužili su ove dvije pobjede protiv dva abaligaša. Protiv Gorice nas čeka zanimljiva utakmice. Igraju jako dobro. Zabijaju puno koševa. U tom su segmentu ponajbolji u ligi. Trener Sesar je talentiran. Pobijedili su nas u prvom krugu šutom u zadnjoj sekundi, ali mislim da smo naučili lekciju. Tu utakmicu smo trebali prelomiti puno ranije. Sad znamo što trebamo napraviti. Moramo igrati obranu na visokom nivou kao što smo igrali protiv Cibone, Igokee i FMP-a. Protiv Igokee ona je bila jako dobra, dok u napadu nismo imali svoj dan. S pravim pristupom od početka utakmice nećemo imati problema. Umorni malo jesmo, ali smo spremni za još jednu dobru utakmicu kako bi ostali u ovom pozitivnom ritmu” - rekao je pomoćni trener Ivan Perinčić.