Hrvatska
Zadar u Jazinama, Dino Merlin na Višnjiku: Na domaćem terenu zanimaju nas samo pobjede

Zadar u Jazinama, Dino Merlin na Višnjiku: Na domaćem terenu zanimaju nas samo pobjede

Autor: Z.D. Photo: Šime Zelić - KK Zadar

Danijel Jusup: Vidjet ćemo koliko ćemo koristiti Drežnjaka i Jordana

U 3. kolu HT Premijer lige košarkaši Zadra u petak će od 18 sati u Dvorani Jazine  (na Višnjiku u subotu nastupa Dino Merlin) dočekati momčad DepoLink Škrljevo. Nakon prvog poraza u domaćem prvenstvu, na gostovanju kod Cibone te prvoga u ABA ligi, na gostovanju kod Mornara, Zadrani će se u svojoj legendarnoj dvorani pokušati vratiti na pobjednički kolosijek.

– Spremni smo i utakmicu dočekujemo kompletni. Sve sitne mikrotraume i povrijede Darija Drežnjaka i Antonija Jordana saniramo u hodu. Oni će biti u sastavu za sutrašnju utakmicu, ali vidjet ću još koliko ću ih koristiti. Veliki je broj utakmica i morat ćemo malo kalkulirati s minutama svakog pojedinog igrača – kaže Danijel Jusup koji se kratko osvrnuo i na momčad s Kvarnera koja u Zadar stiže u potrazi za prvom ovosezonskom pobjedom, nakon dvaju domaćih poraza od Furnira i Splita.

– Škrljevo je jedna mlada momčad. No, u ovom natjecanju nas ne zanima tko nam je s druge strane. Mi na domaćem terenu moramo ići na pobjedu. Tu dileme nema. Vidjeli smo i protiv Bosca da nema laganih utakmica. Sve domaće ekipe ulaze maksimalno motivirane u utakmice protiv abaligaša i tu moramo biti spremni na sve. Po mogućnosti izbjeći i kakve ozljede jer bi to bilo pogubno za moju ekipu – zaključio je Jusup.

Utakmica u Jazinama počinje u 18 sati. Ulaznice se mogu kupiti u petak od 10 sati na blagajnama Višnjika i preko sustava entrio.hr. Cijena ulaznice bez obzira na sektor iznosi 30 kuna. Također, kupljene godišnje pretplatničke karte za ovu utakmicu vrijede nevezano za tribinu.