Hrvatska
Zadarska ljetna liga: Sljedeća dva tjedna su najbitnija!

Zadarska ljetna liga: Sljedeća dva tjedna su najbitnija!

Mornarica i Banine.

Dragi naši, 

želimo vas obavijestiti da je održana sjednica udruge Zadarska ljetna liga. Tema sjednice bila je način na koji će se, a mi se nadamo da hoće, održati Ljetna liga. Ove godine smo planirali format natjecanja od 16 ekipa. Prvi dio lige trebao se igrati na vanjskom terenu ŠC Višnjik (Banine), dok je završnica lige trebala biti na igralištu Mornarica. Sve utakmice su se trebale prenositi uživo kao i prethodne godine. Planirali smo i podignuti sav popratni sadržaj na višu razinu.Ali onda je kinez pojeo šišmiša.Mi se sada, s obzirom na neizvjesnu situaciju u državi, pripremamo za tri najlogičnija scenarija.

Scenarij broj 1: Ukidanje svih mjera

Kaže Mladen Grdović – sve je isto ka I lani. Ne Mladene, bit će to I bolje nego lani. Ako do početka Ljetne lige budu dozvoljena sva okupljanja, nastavljamo gdje smo stali. Držimo fige! 

Scenarij broj 2: Ograničen broj posjetitelja

 U toj soluciji ćemo biti primorani ograničiti broj posjetitelja I pridržavati se propisanih mjera.Sigurni smo da će I tako liga biti kvalitetna, a atmosfera dobra.

Scenarij broj 3: - Nema Publike

Razmatramo ovu najnesretniju opciju u kojoj nam neće biti dozvoljeno organiziranje natjecanja pred publikom. No, spremni smo organizirati prijenos utakmica u živo u vrhunskoj produkciji. 

Javite nam se na naš mail: zadarska.ljetna.liga@gmail.com, pošaljite ime ekipe i kontakt voditelja ekipe.