Hrvatska
Regija
Zadrane očekuje paklena atmosfera i toranj pod obručima: Besplatan ulaz i Gagić

Zadrane očekuje paklena atmosfera i toranj pod obručima: Besplatan ulaz i Gagić

Autor: Branko Tabak

Opća mobilizacija u Beogradu.

Partizan s velikim respektom dočekuje momčad Zadra u prvoj utakmici 15. kola ABA lige. Mobilizacija je maksimalna pa su u klubu odlučili otvoriti širom vrata svim navijačima uz besplatan ulaz.

- Podrška s tribina bit će od velike važnosti za našu momčad. Zbog toga će ulaz na tribine dvorane "Aleksandar Nikolić" biti besplatan, objavili su na klupskim stranicama.

Trener Partizana Nenad Čanak se nada povratku njegove momčadi na pobjedničke staze. 

"Zadar se nalazi u odličnoj formi. Igru baziraju na dva sjajna Amerikanca koje ostatak tima odlično prati. Mi se ne nalazimo u dobrom trenutku, vezali smo četiri poraza, ali nam je ova utakmica prilika da se vratimo na pobjednički kolosjek i da ostanemo u borbi za četvrto mesto. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i budu uz nas."

Igrač Mihajlo Andrić najavljuje tešku utakmicu. 

"Sutra nas čeka vrlo težak zadatak protiv momčadi koja iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Na nama je da pred našim navijačima pokušamo doći do pobjede i da tako ostanemo u trci za plasman u doigravanje. Od prvedo posljednje minute moramo odigrati znatno bolje nego što je to bio slučaj u posljednje vrijeme. Da igramo jedan za drugog i za naše navijače."

Protiv Zadra će zaigrati i povratnik u redove crno-bijelih Đorđe Gagić.

Po potpisivanju jednoipogodišnjeg ugovora dvadesetosmogodišnji centar je izjavio: 

"Sretan sam što sam ponovo u Partizanu i što imam priliku ponovo zaigrati u crno-bijelom dresu.Radujem se saradnji sa trenerom Čankom i jedva čekam da ponovo istrčim pred grobare."