Hrvatska
Regija
Zadrani danas gostuju kod probuđenih podgoričkih studenata

Zadrani danas gostuju kod probuđenih podgoričkih studenata

Autor: KK Zadar Photo: Šime Zelić - KK Zadar

Početak je u 18 sati

U 14. kolu AdmiralBet ABA lige košarkaši Zadra u ponedjeljak od 18 sati igraju protiv Studentskog centra u Podgorici. Prva je to utakmica drugog dijela sezone za ove momčadi koje su se već susrele u prvom kolu na Višnjiku. Tada su Zadrani uvjerljivo slavili rezultatom 96:67, no svjesni su da ih sutra očekuje sasvim drugačija utakmica.

– Njihova uvjerljiva pobjeda u posljednjem kolu protiv Igokee (104:85) dovoljno govori o kako se kvalitetnom i ozbiljnom protivniku radi. Napadački su vrlo raznovrsni i zato ćemo morati biti koncentrirani svih 40 minuta kako im ne bismo dopustili da nametnu svoj ritam. Važno je da pokušamo nametnuti način igre koji nama odgovara, a koliko ćemo u tome uspjeti vidjet ćemo – rekao je u najavi susreta Danijel Jusup, trener Zadra.

Dok su Podgoričani u posljednjem kolu slavili, Zadrani su doživjeli uvjerljiv poraz na gostovanju kod Partizana u Beogradu. No, u sportu vremena za “plakanje” nema.

– Nakon povratka iz Beograda malo smo se osvježili i odradili nekoliko vrlo dobrih treninga. Spremni idemo na ovo neugodno gostovanje, ali ove sezone smo već pokazali da, kada smo pravi, možemo do pobjeda i “na strani”. Prije svega moramo odgovoriti na njihov skok i trčanje i ako ispoštujemo sve dogovore, vjerujem da im možemo parirati – kazao je kapetan Marko Ramljak.