Hrvatska
Zadrani nakon Cibone srušili i Cedevitu Junior

Zadrani nakon Cibone srušili i Cedevitu Junior

Autor: Cedevita junior/Basketball.hr Photo: KK Cedevita junior

Jedinstvena kadetska liga

U 5. kolu jedinstvene kadetske lige, Cedevita Junior je u Domu košarke poražena od Zadra 95:100.

Noa Škrobot i Dino Subašić su odigrali fantastične utakmice za Cedevitu Junior, Subašić je susret završio s 32 poena i 6 skokova dok je Škrobot imao 26 poena i 5 skokova. Za Zadar, Vito Perković je upisao double-double učinak s 26 poena i 16 skokova, Vice Grbić je imao 10 poena i 9 skokova.

Nenad Kukić, trener U17 Cedevita Junior: “Bila je dobra utakmica, Zadar je apsolutno zaslužno pobijedio. Tijekom cijele utakmice smo imali probleme s njihovom visokom linijom, nismo mogli zatvoriti njihov skok u napadu. Ekipi nemam što zamjeriti jer su dali svoj zadnji atom snage. Danas nismo uspjeli, mislim da ćemo imati više sreće drugi put.”

Marko Selin, trener U17 Zadar: “Uz nas i Cibonu, Cedevita Junior je jedna od najkvalitetnijih ekipa lige. Utakmica je bila dosta zanimljiva, bilo je veliki broj poena, to mi treneri ne volimo ali ovo malo publike što je došlo danas je moglo uživati. Bilo je odličnih poteza s jedne i druge strane. Na početku smo sporije ušli u utakmicu, kasnije smo se probudili stavili smo utakmicu pod našom kontrolom.”