Hrvatska
Zadrani počeli s prodajom godišnjih ulaznica

Zadrani počeli s prodajom godišnjih ulaznica

Autor: Paulo Sarić

Prošle je sezone tek beogradski dvojac bio gledaniji od hrvatskog kluba…

KK Zadar danas je počeo s prodajom godišnjih ulaznica za nadolazeću sezonu. Informaciju je za službene stranice dalmatinskog kluba potvrdio direktor Željko Žilavec.

- Godišnje ulaznice prodavat će se od ponedjeljka do petka od 10 do 18 sati te subotom od 10 do 13 sati na blagajni ŠC Višnjik. Stari će pretplatnici prvih nekoliko dana, zaključno s 25. rujna moći rezervirati svoja uobičajena mjesta, nakon čega će i ona biti puštena u slobodnu prodaju – izjavio je Žilavec.

Cijene pretplatničkih ulaznica ostat će na razini prošlogodišnjih, a omogućen je i grupni popust od deset posto za kupovinu šest ili više paketa. Novost od ove sezone je prikladan dar kojeg će dobiti pretplatnici – zastavica KK Zadar.

- Godišnja ulaznica za gornje tribine koštat će 400 kuna, dok je za press tribinu, prsten i teleskop cijena 500 kuna – dodao je čelni čovjek zadarskog abaligaša koji je ove sezone odlučio dodatno nagraditi najvjernije navijače – u suradnji s UN Tornado dogovorili smo da će njihovi članovi ostvariti dodatni popust na godišnju pretplatu te će ona za 'Tornado sektor' iznositi 200 kuna.

Paket uključuje sve domaće utakmice KK Zadar u nadolazećoj sezoni te u njega ulazi po 11 susreta ABA lige i HT Premijer lige te utakmice doigravanja hrvatskog prvenstva. U globalu, negdje oko 25 susreta. Pošto će cijena dnevnih ulaznica ostati na istoj razini kao i prethodnih godina lako je izračunati da će karta za gornje tribine u godišnjem paketu koštati oko 53 posto cijene pojedinačne ulaznice, dok će pripadnici Tornada svoje „zlata vrijedne papiriće“ plaćati nešto iznad četvrtine pojedinačne tržišne cijene.

Novost je i najavljena suradnja s OTP bankom te je omogućena kupnja dnevnih i godišnjih ulaznica putem programa vjernosti OTP Petica.

KK Zadar prvu utakmicu pred domaćim navijačima igra u subotu 6. listopada u Jadranskoj ligi protiv Cedevite, dok će debi na Višnjiku u domaćem prvenstvu imati 19. ili 20. istog mjeseca kada u trećem kolu HT Premijer lige dočekuje Goricu.