Hrvatska
Zadrani večerašnju utakmicu dočekuju kao da prve nije bilo

Zadrani večerašnju utakmicu dočekuju kao da prve nije bilo

Autor: Branko Tabak

Druga utakmica finalne serije doigravanja za naslov prvaka HT Premijer lige.

Druga utakmica finala HT Premijer lige između Zadra i Splita na rasporedu je danas u 18 sati. Domaćin je ponovno Zadar, nakon čega se serija seli u Split. Prijenos susreta je na Arena Sportu 1. 

Zadar je u prvoj utakmici uvjerljivo slavio 81-53, no baš nitko nakon uvjerljive pobjede u zadarskim redovima nije poletio visoko.

 - Odigrali smo stvarno dobru utakmicu, ali to moramo ostaviti iza nas jer serija je duga. U novu utakmicu moramo ući maksimalno agresivno i fokusirano jer ćemo samo tako uspjeti ispuniti neke zadatke koje smo se dogovorili. Moramo biti na visokom nivou u obrani i u napadu. To je ključ za pobjedu. Pokazali smo da igramo kao ekipa, igramo kao momčad, a to je najvažniji - istaknuo je Antonio Jordano.

Trener Veljko Mršić je oprezan:

- Očekujem dobrog Splita, to je ipak ekipa koja je dobila Cibonu dva puta u polufinalu. Nemamo pravo na opuštanje bez obzira što smo Split pobijedili četiri puta uzastopno. Moramo nastaviti ovako kako smo odigrali, jer imamo napraviti još dva koraka do osvajanja naslova. To nam je želja. Idemo korak po korak, sad mislimo samo o drugoj utakmici.