Hrvatska
Regija
Zadranima se u Beogradu priključuju i Osječani

Zadranima se u Beogradu priključuju i Osječani

Autor: Basketball.hr Photo: KK Vrijednosnice Osijek

Basket4Kids završnica u glavnom gradu Srbije.

Mlada ekipa Vrijednosnica Osijek, godišta 2005. dobila je pozivnicu i igrat će na završnom turniru Basket4Kids Sportkluba, koji će se održati u Beogradu od 17. do 19.05.2018. godine.

Na turniru sudjeluje 12 ekipa iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske, a natjecat će se u dvije skupine. Hrvatsku predstavljaju ekipe KK Zadar (pobjednik hrvatskog Basket4Kidsa i KK Vrijednosnice Osijek, a uz sudjelovanje na turniru organizator je, za svu djecu, osigurao ulaznice za juniorsko finale Eurolige, u dvorani Pionir te ulaznice za utakmicu za treće mjesto seniorskog Final-four turnira Euroleague, u Štark Areni. Finalnu utakmicu će svi sudionici Basket4Kids turnira gledati na velikom video zidu u dvorani Vizura.

Mladi ''Brokeri'' trenera Nedjeljka Matića i Dubravka Blaževića  su svojim marljivim radom i odličnim igrama zaslužili ovu pozivnicu, utakmice će im biti prenošene u direktnim prijenosima na Sportklubu te će imati veliku privilegiju biti dio spektakla Final-four turnira Euroleague.