Hrvatska
Zdovc: „Netko mora igrati protiv Jazina. Ja više ne mogu!“

Zdovc: „Netko mora igrati protiv Jazina. Ja više ne mogu!“

Autor: Paulo Sarić

Cedevita oslabljena putuje u Zadar.

U dobrom je raspoloženju protekla konferencija za medije nakon uvjerljive pobjede Cedevite nad crnogorskim Mornarom. Hrvatski je prvak uvjerljivo slavio te se mirno okreće utakmici HT Premijer lige u Zadru. Ne igraju momci Jurja Zdovca protiv istoimenog abaligaša, već protiv njegova mlađeg brata KK Jazine Arbanasi.

- Putujemo ujutro u deset sati. Idemo odigrati dobru utakmicu. Ti su susreti, znam po sebi, uvijek teški jer treba dati minutažu mladim igračima, a starije treba dodatno motivirati. No, što je tu je. Bilo bi super da danas pobijedimo i da na pauzu odemo s tri vezane pobjede – kazao je trener Zagrepčana.

Cedevita nema problema s ozljedama, no u Jazine neće doći kompletna. Zbog reprezentativnih obveza u Dalmaciju ne putuju reprezentativci BiH Andrija Stipanović i Džanan Musa koji su već sinoć krenuli na reprezentativno okupljanje.

- S nama na put neće ići Stipanović, Musa i Roko [Leni Ukić] – dodao je slovenski stručnjak.

Upitan jesu li i hrvatski reprezentativci oslobođeni dvoboja u Zadru poput svojih bosanskohercegovačkih kolega ili će igrati, Zdovc je humoristično odgovorio:

- Hoće. Netko mora. Ja ne mogu više igrati!

Susret se igra u dvorani Jazine, s početkom u 19 sati.