Hrvatska
Regija
Zdovc: Trebamo dići glave i krenuti dalje

Zdovc: Trebamo dići glave i krenuti dalje

Autor: KK Cibona

Izjave nakon zagrebačkog derbija u Draženovom domu.

Nakon gradskog derbija između Cibone i Cedevite svi su se složili kako su Vukovi zasluženo slavili. 

"Kada smo izlazili rekao sam igračima ostavite srce na terenu. Pali smo tek u zadnjoj četvrtini što je Cedevita iskoristila. U produžetku smo bili bolji, našli smo opet snagu u obrani. Igrali smo na Žorića, igrao je vrhunski. Čestitam svojim dečkima pokazali su da su prava klapa”, izjavio je na konferenciji za novinare nakon utakmice trener Cibone Slobodan Subotić.

“Također još jedan igrač je pokazao svoju dobru igru, a to je Hall i čestitam mu. Odigrao je dobru utakmicu, pokazao je kakav je profesionalac. Tomas je također bio odličan. Svi znamo tko je Marko Tomas, svakako veliko pojačanje za nas”, istaknuo je Subotić.
 

“Nadam se da ste uživali u utakmici punoj lijepih trenutaka. Mi smo danas ostavili srce na terenu. Pokazali smo da smo ekipa. Pobijedili smo veliku ekipu kao što je Cedevita. Ova pobjeda nam treba biti motiv da tako nastavimo dalje,” podvukao je Cibonin košarkaš Luka Žorić.

“Čestitam Ciboni i gospodinu Subotiću na pobjedi. Bila je dobra utakmica, da smo obranili nekoliko lopti mogli smo pobijediti. Cibona je zasluženo pobijedila. Trebali smo biti pametniji, komunikacija u obrani je bila vrlo slaba. Trebamo dići glavu i krenuti dalje,” kazao je trener gostiju Jurij Zdovc nakon susreta.

“Jako teška utakmica. Čestitke Ciboni, bili su jako dobri. Pojedinci su se veoma istaknuli i čestitam im,” reako je nakon utakmice ponajbolji u redovima Cedevite Will Cherry.