Hrvatska
Regija
Zdravstveni problemi prisilili Cibonu na izmjene u sastavu, izostat će šestorica igrača?

Zdravstveni problemi prisilili Cibonu na izmjene u sastavu, izostat će šestorica igrača?

Autor: A.T. Photo: Ivana Dergez/KK Cibona

Tko će igrati u Beogradu protiv Partizana?

S velikim sportskim žaljenjem obavještavamo vas da zbog zdravstvenih razloga čak šest igrača prve postave Cibone neće moći nastupiti u nadolazećoj utakmici 3. kola AdmiralBet ABA Lige protiv Partizana, koja je zakazana za sutra, 6. listopada 2024. godine, u 18:30 sati.

Izostanak petorice igrača bio je očigledan tijekom jučerašnje utakmice protiv Cedevite Junior. Osim Filipa Bundovića, Svena Smajlagića i Ivana Perasovića, koji nisu mogli sudjelovati, tijekom susreta su zbog zdravstvenih problema teren morali napustiti i Ivan Majcunić te Peter Jok, koji se nakon toga više nisu vraćali u igru.

Nakon konzultacija s medicinskim timom, potvrđeno je da će Majcunić, Perasović i Jok otputovati na nadolazeću utakmicu u Beograd. Međutim, njihovo sudjelovanje u utakmici ovisi o konačnoj procjeni liječničkog tima.

S obzirom na to da odgoda utakmice nije bila moguća, vrlo je vjerojatno da će zbog zdravstvenih razloga čak šest igrača izostati iz sastava za sutrašnji dvoboj protiv Partizana: Filip Bundović, Sven Smajlagić, Peter Jok, Ivan Majcunić, Ivan Perasović i Talib Zanna.

Zbog navedenih izostanaka, priliku za dokazivanje dobit će mladi igrači iz juniorskog pogona, koji još nemaju iskustva igranja u ABA Ligi, redom Josip Pavković, Vigo Bart, Borna Katanović i Luka Skorić.

Očekujemo da će mladi igrači, unatoč izvanrednim okolnostima, pružiti svoj maksimum i dostojno predstaviti Cibonu u ovoj važnoj utakmici. Momčad će, kao i uvijek, dati sve od sebe na terenu, a mladi Vukovi će s ponosom braniti boje kluba, pokazujući srčanost i borbenost.

Standings provided by Sofascore