Hrvatska
Zebić nakon još jednog potpisa mladog kapitalca: Najpoželjnija smo destinacija u Hrvatskoj za perspektivne igrače

Zebić nakon još jednog potpisa mladog kapitalca: Najpoželjnija smo destinacija u Hrvatskoj za perspektivne igrače

Autor: BB.hr/Cedevita Junior Photo: Marin Sušić/KK Cedevita Junior

Direktor KK Cedevita Junior

Osamnaestogodišnji Filip Ferderber novi je igrač Cedevite Junior. Mladi 196 centimetara visoki bek šuter potpisao je ugovor s klubom na četiri godine te će se priključiti igračima Luke Pešuta na treninzima u razvojnoj momčadi Mladosti. 

"Vjerujem da je Cedevita Junior za mene i moj igrački razvoj najbolje rješenje. Sigurno da je potpis ugovora velika odgovornost, ali spreman sam naporno raditi i dokazati se na terenu te pomoći klubu da postigne velike stvari", prve su Ferderberove riječi kao najnovijeg igrača "Juniora". 

Filip je prošlu sezonu nastupao za Cibonu u prvenstvu Hrvatske gdje je prosječno bilježio 3.5 poena uz 2.5 skokova te ABA ligi s prosječnih 0.7 koševa. Košarkom se počeo baviti u Školi košarke Vučići. 

"Nakon mladih Krajnovića, Šare, Buljana i Stojića kao i prvim ugovorima za Škrobota i Subašića pokazali smo da smo trenutno najpoželjnija destinacija u Hrvatskoj za mlade, perspektivne i talentirane igrače", izjavio je direktor Tomislav Zebić, što se odavno uklapa u klupsku strategiju. "Niti jednog trenutka nismo odustali od pravca kojim idemo, a to je da mladim igračima ponudimo najbolje moguće uvjete za njihov razvoj, od kojeg će na kraju krajeva najviše koristi imati hrvatska košarka".