Hrvatska
Ženska U20 reprezentacija počela s pripremama za EP u Mađarskoj

Ženska U20 reprezentacija počela s pripremama za EP u Mađarskoj

Autor: Saša Ćirić

Izabranice Linde Antić-Borak će odigrati niz pripremnih utakmica da bi što bolje izbrusile formu za kontinentalno natjecanje.

Od jučer su djevojke iz U20 reprezentacije, po uzoru na seniorke od prije nekoliko dana, na pripremama u Šibeniku. Ovo okupljanje je prva faza projekta pod nazivom EP u mađarskom Sopronu, koje se odigrava početkom srpnja.

Djevojke su smještene u hotelskom naselju Solaris, a prva četiri dana će trenirati u ŠC Ražine, nakon čega slijedi selidba na Baldekin. Tamo će se zadržati do 21. lipnja, a 16. i 17. lipnja će u prijateljskim ogledima odmjeriti snage s reprezentativkama Nizozemske. Nakon toga slijedi drugi dio priprema, u sklopu kojeg će u Ivanić-Gradu odigrati dodatne dvije pripremne utakmice, ovaj put protiv reprezentacije Slovenije (22. i 23. lipnja). U Ivanić-Gradu će naše reprezentativke boraviti do 28. lipnja, kada odlaze u Beograd na finalne testove prije EP, gdje će 29. i 30. lipnja odigrati još dvije pripremne utakmice, ovaj put protiv Srbije. Nakon toga se vraćaju u Hrvatsku, a iz Zagreba put Mađarske kreću 5. srpnja.

Na popisu reprezentacije su: Anet Mrdalj, Anđela Strize, Kristina Ivančević, Petra Rončević, Lorena Molnar, Josipa Silov, Valentina Šimunić, Tonia Uzelac, Matea Tadić, Karla Erjavec, Anđela Katavić, Josipa Pavić, Marija Galić, Marta Galić, Ivana Ujević, Karla Vreš i Matilda Sorić.