Hrvatska
Žitko: Bez obzira na snagu protivnika želimo pobjedu

Žitko: Bez obzira na snagu protivnika želimo pobjedu

U subotu na Sokolanu stiže Zabok u okviru 20. kola HT Premijer lige.

Utakmica počinje u 19 sati, a osim uživo u dvorani, možete je pratiti i u direktnom prijenosu na YouTube kanalu KK Ribola Kaštela. Link za praćenje prijenosa naći ćete na FB stranici kluba par sati prije početka susreta. 

Susret najavljuju Nikola Roso i Luka Žitko koji zbog zdravstvenih problema nije mogao voditi zadnjih par treninga, već je to napravio njegov pomoćnik Toni Biočić.

LUKA ŽITKO: 

Dolazi nam momčad Zaboka prema kojoj imamo izuzetan respekt. Jako su dobro posloženi i pokriveni na svim pozicijama, i vanjskim i unutarnjim. Sastav im je odlično izbalansiran, sa osovinom Kapusta, Marić, Vlaić koja je njihovo najjače oružje. Uz tu trojku, momčad nadopunjavaju redom kvalitetni i školovani igrači, a dodatnu su snagu i širinu dobili sa igračima pristiglim iz Cedevite, Jordanom i Buljevićem. Mi smo posljednje vrijeme u dobrom ritmu, a dvije uzastopne pobjede i niz dobro odigranih utakmica donijeli su nam toliko traženo samopouzdanje. U svakom slučaju, bez obzira na snagu protivnika, želimo pobjedu kako bi se i u nastavku prvenstva nadali opstanku. Na kraju bih se zahvalio Toniju na dodatnom naporu koji je uložio u pripremu ove utakmice.

 NIKOLA ROSO: 

Zabok je odlična momčad što potvrđuju i njihovi dosadašnji rezultati. Njihova igra ima 'i glavu i rep'. Uvijek su na 100 posto, nikad se ne predaju. Mi smo se kao momčad u zadnje vrijeme dosta podigli, a sa dvije uzastopne pobjede probudili i nadu da možemo i u sljedećoj sezoni igrati HT Premijer ligu. Svaka nam je iduća utakmica jako bitna, a ova pogotovo. Želimo dati sve od sebe i nadamo se trećoj pobjedi u nizu, svjesni da je to izuzetno zahtjevan zadatak.