Hrvatska
Žižić napustio Toranj, Marin Rozić vršitelj dužnosti sportskog direktora Cibone?

Žižić napustio Toranj, Marin Rozić vršitelj dužnosti sportskog direktora Cibone?

Autor: Branko Tabak

Bila bi to zanimljiva situacija u kojoj bi jedna osoba objedinjavala dvije uloge, igračku i funkcionersku. No, hoće li se to zbilja dogoditi?

Cibona je mjesec dana uoči starta nove sezone ostala bez sportskog direktora. Andrija Žižić je napustio klub i okreće se privatnom biznisu.

Iz izvora bliskog klubu je izašla informacija da bi vršitelj dužnosti sporskog direktora postao, ni manje ni više - Marin Rozić!

Za potvrdu te informacije smo kontaktirali direktora KK Cibona, Domagoja Čavlovića. Upitan o budućem statusu dugogodišnjeg kapetana, Čavlović je uz smiješak odbacio tu mogućnost.

- "Rozić ima igrački ugovor za ovu sezonu, tako da vam mogu potvrditi samo da informacija o njemu kao v. d. sportskog direktora nije niti malo točna. I u veteranskim godinama je još uvijek jedan od naših najboljih igrača, što nam baš i ne ide u prilog (smijeh), a o eventualnom završetku karijere i budućim planovima ćemo razgovarati kad za to dođe vrijeme. Trenutno je mjesto sportskog direktora upražnjeno, a s pronalaskom nove osobe za tu ulogu nećemo srljati. Riječ je o iznimno odgovornoj poziciji, pa tako moramo pristupiti i kadroviranju. Model kojeg je Zadar implementirao s Branimirom Longinom izgleda odlično i imam samo riječi hvale za njega i njegov rad. Bili bismo iznimno sretni kada bismo pronašli osobu takvih kvaliteta za mjesto sportskog direktora KK Cibona." - zaključio je Čavlović.