Europa i Svijet
Hrvatska
Žižić postao suigrač Lebron Jamesa

Žižić postao suigrač Lebron Jamesa

Autor: Teo Cilar

Veliki trade u NBA ligi.

Prvi je informaciju, istina kao mogućnost, na svom Twitteru objavio  Adriana Wojnarowskog, novinar ESPN-a koji uvijek donosi više manje točne informacije oko razmjena igrača u NBA ligi. Vijest je glasila  Boston i Cleveland su blizu mogućeg dogovora oko razmjene igrača.

Riječ je bila o toliko spominjanom Kyrie Irvingu koji je prema Wojnarowskim insajderskim informacijama mogao otići u Boston. U suprotnom smjeru, najavio je novinar ESPN-a, otići će Isaiah Thomas, Jaye Crowder, možda poneki pick prve runde budućeg drafta, ali i naš Ante Toni Žižić.

Nije dugo trebalo čekati da vijest postane službena. Trade je obavljen noćas oko 1 sat: Irving  je mijenjan za Thomasa, Crowdera, Žižića i izbor prve runde drafta od Netsa 2018.

U Clevelendu na pozicijama ispod koša igraju Kevin Love, Tristan Thompson, ali i Lebron James pa bi to možda značilo manju minutažu za Hrvatskog košarkaša.

Ipak, znajući kakav je Žižić radnik i borac, sigurni smo kako bi se izborio za svoje mjesto na terenu uz najboljeg košarkaša današnjice Lebrona Jamesa.