Hrvatska
Zovi čovika: Hrvoje Vlašić se vraća u Sonik Puntamiku

Zovi čovika: Hrvoje Vlašić se vraća u Sonik Puntamiku

Povratak na poznato mjesto.

Košarkaši Sonik Puntamike u nastavak sezone ulaze s novim trenerom. Na zelenu klupu vraća se dobitnik nagrade za najboljeg trenera HT Premijer lige prošle sezone po izboru struke Hrvoje Vlašić. Dosadašnji strateg momčadi iz Jazina Stipe Kuliš trebao bi ostati u klubu u novoj funkciji, dok je pred Vlašićem zadatak konsolidacije momčadi i pripreme za nadolazeće izazove i borbu za odmak s dna ljestvice.

- Sa Stipom Kulišem smo se sporazumno dogovorili da više ne bude trener prve momčadi, no ostat će dio našeg tima u nekoj drugoj funkciji, a zamijenit će ga naš prošlosezonski strateg i čovjek koji je već dugi niz godina uz klub Hrvoje Vlašić, koji je spreman pomoći da sezonu izguramo do kraja. Stipe će uvijek imati svoje mjesto s nama te mu se zahvaljujem na dosadašnjem radu, no u ovom trenutku smo odlučili da je momčadi potrebna promjena te se nadam da će ona uroditi plodom - izjavio je predsjednik Sonik Puntamike Mirko Jošić.

Klub je u posljednjim danima riješio dio financijskih obveza prema igračima koji će se danas poslijepodne pojaviti na momčadskom treningu gdje će započeti s pripremama za nastavak sezone. Puntamičane prvi sljedeći izazov očekuje već sutra, kada u Jazinama s početkom u 18 sati dočekuju Goricu u zaostalom susretu 16. kola HT Premijer lige.