Europa i Svijet
Hrvatska
Zubac potvrđen u sastavu Lakersa za Ljetnu ligu

Zubac potvrđen u sastavu Lakersa za Ljetnu ligu

Autor: Paulo Sarić

Za tjedan dana moći ćemo gledati duel dvojice centara koji su odbili reprezentaciju.

Nekoliko sati nakon što je izbornik Petrović objavio da Ivica Zubac radi savjeta kluba neće biti na raspolaganju reprezentaciji ovoga ljeta, visoki je Mostarac našao svoje mjesto u sastavu LA Lakersa za nadolazeću Ljetnu ligu.

Zubac je dio prilično snažnoga i vrlo talentiranoga mladoga sastava kalifornijske momčadi kojeg predvode lanjski i ovogodišnji drugi odabiri na NBA draftu Brandon Ingram i Lonzo Ball. U spomenuti će dvojac, uz našega Zupca, biti uprte sve oči navijača Lakersa u Las Vegasu.

Momčad se okuplja u ponedjeljak kada će imati prvi zajednički trening, a prvu utakmicu igra u noći s petka na subotu protiv LA Clippersa. U Nevadi će se sigurno susresti i s Boston Celticsima, pa ćemo u noći sa subote na nedjelju moći gledati izravni dvoboj nesuđenih reprezentativnih centara. Posljednja unaprijed zakazana utakmica na rasporedu je u utorak rano ujutro protiv Sacramento Kingsa. Lakersi će u pustinji Mojave odigrati još najmanje dvije utakmice, a protivnici će im biti naknadno obznanjeni

foto: Screenshot