Intervjui
Zula ostaje dinamovac: Očekivanja su velika

Zula ostaje dinamovac: Očekivanja su velika

Autor: KK Dinamo Photo: KK Dinamo

Andro Anzulović

Svoju vjernost Dinamu na iduće dvije sezone produžio je Andro Anzulović. Nakon što je prošlog ljeta postao dio kluba, u svojoj prvoj sezoni u plavom dresu bio je važan kotačić momčadi u pohodu na povijesni ulazak u Premijer ligu.

 – Jako sam zadovoljan ostankom u klubu, to mi je bila velika želja. Drago mi je da je suradnja nastavljena na obostrano zadovoljstvo, te da ćemo i u narednim sezonama proslavljati zajedno Dinamove uspjehe.

 Popularni Zula nikad nije skrivao svoju ljubav prema Dinamu, a posebno ga je oduševila podrška navijača tijekom cijele sezone.

– Kada igraš za Dinamo i iza sebe imaš Bad Blue Boyse, mislim da te to samo po sebi vuče da se “bacaš na glavu” za svakom loptom, a i u dvorani često vidim poznanike i prijatelje s tribine koji navijaju i bodre svaku utakmicu tako da osjećam i prema svima njima veliku odgovornost. O podršci navijača najviše govori podatak da u cijeloj sezoni nismo imali niti jedan poraz na domaćem parketu, a u više utakmica pomagali su nam da dođemo do velikih preokreta.


Kao što je i Martin Klepo rekao nakon produženja ugovora, Anzuloviću je također najdraži trenutak posljednja utakmica sezone.

– Mislim da je za svakog mog suigrača najdraži trenutak ta zadnja, odlučujuća utakmica koja je stvarno bila napeta. Drago mi je da su te nijanse presudile u našu korist i vjerujem da nikad neću zaboraviti onaj osjećaj kada je vrijeme isteklo, a mi smo postali prvaci. Jako sam zadovoljan ovom sezonom koja je od samog početka bila u našem znaku i drago mi je da nismo pokleknuli na kraju pod pritiskom, te smo ispunili naš zajednički cilj.

 Na pitanje o očekivanjima od iduće sezone, ipak nije htio dati konkretan odgovor.

– Ovo pitanje bih ipak ostavio za trenera i ljude u klubu jer ja sam po prirodi veliki optimist pa ne želim da moje ambicije ispadnu nerealne, ali svakako se nadam uspješnoj sezoni s kojom ćemo na kraju svi skupa biti zadovoljni.