Hrvatska
Žuta podmornica dobila novog kapetana

Žuta podmornica dobila novog kapetana

Autor: Paulo Sarić

Luka Bujas preuzeo KK Jazine Arbanasi.

Nakon što je prije par dana na iznenađenje mnogih ostala bez trenera Nevena Plantaka koji je nedugo potom sjeo na upražnjeno mjesto na klupi Alkara, pretposljednja momčad HT Premijer lige Jazine Arbanasi pronašla je novog trenera.

Riječ je o mladom zadarskom stručnjaku Luki Bujasu koji je u dosadašnjoj karijeri samostalno vodio Križevce i Škrljevo. Žuta se podmornica nakon sedam odigranih utakmica nalazi na začelju lige bez iti jedne pobjede te ju u nastavku sezone očekuje težak zadatak da očuva prvoligaški status.


Zanimljivo je spomenuti da je Bujas svojedobno na klupi Škrljeva naslijedio sadašnjeg trenera Zadra Aramisa Naglića, a u Jazinama će ga dočekati nekoliko poznatih lica predvođenih kapetanom zadarske momčadi Marinom Zrnićem s kojim je već surađivao u Križevcima.

Pred Bujasom je težak zadatak, imajući u vidu sve poteškoće s kojima se susreće novopečeni prvoligaš kojemu i dalje nedostaje jedan visoki igrač. Debi će, nakon reprezentativne pauze, imati 3. prosinca u Zagrebu kada točno u podne gostuje u Trnskom.