Europa i Svijet
Regija
Zvezda čestitala Podgoričanima na plasmanu u Euroligu

Zvezda čestitala Podgoričanima na plasmanu u Euroligu

Autor: Branko Tabak

Najvažniji detalj u igricama nakon igre na parketu.

Polako se stišavaju strasti nakon završetka finalne serije doigravanja ABA lige koja je završila velikim slavlje podgoričke Budućnosti. Možda i najvažniji detalj u igricama koje su uslijedile nakon igre na parketu čestitka je koju je Crvena zvezda poslala na adresu podgoričkog kluba. 

"Želim u ime kluba, ali i u svoje osobno ime uputiti čestitke igračima, stručnom stožeru i svim zaposlenicima KK Budućnost Voli povodom osvajanja ABA lige i plasmana u Euroligu", stoji u priopćenju koje je potpisao direktor Crvene zvezde Davor Ristović, prenose Vijesti.

Nije se dugo trebalo čekati na odgovor iz Podgorice:

 "KK Budućnost Voli zahvaljuje KK Crvena zvezda na čestitkama povodom osvajanja trofeja ABA lige u sezoni 2017/18. Za nas je prvo mjesto posebna čast i obveza da i u sljedećem razdoblju budemo pravi promotori košarke i sportskog duha, čuvajući košarkašku tradiciju naših prostora na najreprezentativniji način. Čestitamo momčadi i stručnom stožeru Crvene zvezde na odlično odigranim utakmicama u završnici ABA lige na kojima su još jednom potvrdili da predstavljaju pravi europski klub", priopćeno je iz Budućnosti.

Podsjetimo, predsjednik Budućnosti Dragan Bokan je odmah nakon osvojenog naslova prvaka ABA lige izjavio kako će klub ispuniti i sve ostale uvjete potrebne za stjecanje pravo nastupa u elitnom klupskom europskom natjecanju.

Znači li ova čestitka da je Bokan u to uvjerio i čelne ljude Eurolige?