Regija
Zvezda opet poražena, Milojevićevi mladići srušili Alimpijevićeve zvijezde

Zvezda opet poražena, Milojevićevi mladići srušili Alimpijevićeve zvijezde

Autor: Branko Tabak

Nije to ona Zvezda od lani...

Drugi poraz u Superligi Srbije doživjeli su košarkaši aktualnog prvaka Crvene zvezde. Oslabljena momčad Mega Bemaxa slavila je 76-74 u utakmici u kojoj je briljirao Stefan Fundić s 19 poena i 18 skokova.

Puno je energije potrošio beogradski klub na prepucavanja na relaciji s Podgoricom nakon poraza u finalu ABA lige. No, kako vrijeme odmiče, sve je jasnije kako su sve to pokušaju prikrivanja stvarnog stanja u momčadi koja je iz ruku ispustila dva od tri ovosezonska trofeja, a i do trećeg će teško ovakvim igrama.

Zvezda je i nedavno opasno živjela protiv Tamiša koji je imao sve u svojim rukama pa na kraju ipak pognute glave napustio dvoranu nakon trice koja im je odsjekla noge i donijela Zvezdi bodove.

Dušan Alimpijević je ljut i razočaran. Najavio je razgovore s vodstvom kluba koje je stalo iza njega nakon što nije uspio preko ABA lige osigurati Crvenoj zvezdi nastup u Euroligi sljedeće godine.

Uslijedile su rekonstrukcije u momčadi i očiti pad u formi. Nakon sedam kola Zvezda je na omjeru 5-2, Mega je na 4-3, dok Borac u ovoj skupini drži prvo mjesto s omjerom 6-1. Naslov prvaka bi donekle popravio dojam sezone, gubitak ju učinio katastrofalnom.