Hrvatska
Regija
Ante Nazor: „Mene je sram!“

Ante Nazor: „Mene je sram!“

Autor: Paulo Sarić

Neobjašnjivo loša predstava Zadra u možda i ključnoj utakmici za ostanak u ligi.

Od samog se početka vidjelo da ovo neće biti večer Zadra. Premda su domaćini prvih nekoliko minuta bili u egalu, a pretkraj prve četvrtine nakratko i vodili 12-9, Krka je do otvaranja posljednje dionice držala sve konce u svojim rukama. Na kraju je i Slovencima „došla voda do grla“ pa su Zadrani u 39. minuti prišli na posjed zaostatka. No, ni to nije bilo dovoljno…

- Oni su od početka ušli tvrdo, mobilizirano i agresivno, dok smo mi katastrofalno krenuli. Bez agresivnosti i u grču. Tek smo drugo poluvrijeme pokazali kako smo trebali igrati od starta. Na kraju smo prišli na posjed zaostatka, a tada smo imali tri glupava napada u kojima smo izgubili loptu. Nismo imali petlju da to riješimo. Mene je sada, u ovom času, sram – rekao je nakon utakmice trener KK Zadar Ante Nazor i pojasnio - sram me što je moja momčad danas ovako izgledala. Pred malim, a opet velikim brojem gledatelja, s obzirom na to da smo bili reducirani što se tiče publike, pred gledateljima koji su iskazali želju da dobijemo utakmicu. A mi na terenu nismo bili pravi!

Do kraja je ostalo još pet kola i premda su Dalmatinci u nezavidnoj situaciji - nada umire posljednja.

- Mislim da još ništa nije izgubljeno. Do kraja je ostalo još dosta vremena. U sportu nema predaje i trebamo ići dalje – zaključio je Nazor.