Hrvatska
Anzulović među analitičarima, potvrđen i Perić

Anzulović među analitičarima, potvrđen i Perić

Zadravec: 'Igrači nisu profesionalci i ovo im nije primarni posao.'

Zagrebačka Hermes Analitica je započela pripreme za novu sezonu u HT Premijer ligi. Klupu Analitičara umjesto Zvonimira Mravka preuzima Gordan Zadravec, nekadašnji odlični košarkaš Zagreba i Širokog. 

Zadravec je prošle sezone vodio drugoligaša Maksimir u kojem je još aktivno i igrao.

”Imao sam i prijašnjih sezona ponuda da preuzmem neki klub u Premijer ligi, a evo sada sam se odlučio. Očekuje me bolje upoznavanje momčadi i ostvaranje prvog cilja, a to je ostanak u ligi. Znamo kakva je situacija u košarci i sportu općenito da igrači nisu profesionalci i da im ovo nije primarni posao. Pokušati ću uz ove iskusnije igrače prigodu dati i nekim mlađim igračima.” - kaže nam Zadravec u kratkom razgovoru.

Što se tiče igračkog kadra okosnica momčadi od prošle sezone je ostala na okupu izuzev Amerikanca Tevina Fostera. U dresu Hermes Analitice će i dalje igrati Vlaić, Svoboda, Kordić i Kalpić, a u klub su se vratili krilni centar Julijan Rajič (Island) i bek Bruno Perić (Vrijednosnice Osijek). Novi igrači su Roko Anzulović (Jazine) i Dino Bistrović (Cibona), dok je pred definiranjem status Davida Ušića (Adria Oil Škrljevo).