Hrvatska
Basketball Old Stars sa splitskim pečatom

Basketball Old Stars sa splitskim pečatom

Autor: Basketball.hr

Splitski košarkaški veterani bilježe velike uspjehe na natjecanjima, pa su tako ekipe 'Adriatica' i 'Vitalca' upravo osvojili srebrne i brončane medalje u Sarajevu.

Splitski košarkaški veterani gostovali su na jakom međunarodnom turniru 'Basketball Old Stars' u organizaciji Udruženja kulturno – sportski klub „MAXI“ – Sarajevo.

Ekipa 'Adriatica' je u jakoj konkurenciji osvojila 2. mjesto u kategoriji 35+. Broncu, a zatim i srebro osigurali su pobjedom nad ekipom 'Ast Beograd', a za Splićane su igrali Marko Dujić, Zoran Špralja, Nikša Begović, Igor Sumić, Duje Kaliterna, Slavko Brzić, Joško Bužančić, Zoran Lončar, Željko Gizdić s trenerom Nenom Lončarom.

Zapažen nastup imala je i eklipa splitskog 'Vitalca' jer su veterani u konkurenciji 50 + osvojili brončane medalje te tako u svoju 'Kuću slave' donijeli još jedan pehar s međunarodnih natjecanja.Za ekipu 'Vitalca' igrali su Mate Katić,Slobodan Šimić,Joško Korhamer,Damir Arapović,Ante Milković,Dražen Cvitanić,Samir Mršić,Mario Bućan,Igor Krasić i trener Robert Koharević