Hrvatska
Regija
Bez Bašića i Jordana Osijek opet poražen u Tuzli

Bez Bašića i Jordana Osijek opet poražen u Tuzli

U drugoj pripremnoj utakmici u Tuzli domaćini su ponovno bili bolji od Vrijednosnica.

Prve dvije četvrtine ekipe su igrale izjednačenu utakmicu i mijenjale se u vodstvu, a tek u 18. minuti Sloboda prelazi u vodstvo od 8 poena i zadržava ga za poluvrijeme. U nastavku Vrijednosnice sustižu prednost i u 27. minuti je 52:52, no tada domaćini rade seriju i stječu dvocifrenu prednost, koju rutinski čuvaju do kraja susreta. 

Trener Domagoj Kujundžić: 

Obje utakmice su bile natjecateljske i tvrde, mogao sam vidjeti što radimo već dosta dobro, a na čemu moramo još poraditi. Kako smo igrali bez našeg prvog razigravača Lovre Bašića obje utakmice, te u prvoj bez Nikole Turalije, a u drugoj bez Antonija Jordana, imali smo dosta smanjenu rotaciju iskusnijih igrača, te sam dao priliku svim trenutno raspoloživima. Još smo u fazi uigravanja u obrani i u napadu, nadam se da ćemo se uskoro kompletirati i na našem turniru konačno istrčati u punom sastavu

OKK Sloboda - KK Vrijednosnice Osijek 87:70 (18:18, 22:14, 21:20, 26:18) 

Sloboda: Andelija 3, Rogue 14, Jakupović 5, Čerkezović, Čampara 20, Subašić 2, Henry 7, Tomašević 8, Berry 11, Manjfagić 17.
Vrijednosnice Osijek: Jovanović, Filipović 9, Kujundžić 2, Dmitrović, Ćorić 24, Šarenac 5, Buljević 9, Vedriš, Darling 13, Turalija 8. 

Prve dvije četvrtine ekipe su igrale izjednačenu utakmicu i mijenjale se u vodstvu, a tek u 18. minuti Sloboda prelazi u vodstvo od 8 poena i zadržava ga za poluvrijeme. U nastavku Vrijednosnice sustižu prednost i u 27. minuti je 52:52, no tada domaćini rade seriju i stječu dvocifrenu prednost, koju rutinski čuvaju do kraja susreta. Trener Domagoj Kujundžić: obje utakmice su bile natjecateljske i tvrde, mogao sam vidjeti što radimo već dosta dobro, a na čemu moramo još poraditi. Kako smo igrali bez našeg prvog razigravača Lovre Bašića obje utakmice, te u prvoj bez Nikole Turalije, a u drugoj bez Antonija Jordana, imali smo dosta smanjenu rotaciju iskusnijih igrača, te sam dao priliku svim trenutno raspoloživima. Još smo u fazi uigravanja u obrani i u napadu, nadam se da ćemo se uskoro kompletirati i na našem turniru konačno istrčati u punom sastavu.