Hrvatska
Damir Mulaomerović: Zadar je najbolji hrvatski klub

Damir Mulaomerović: Zadar je najbolji hrvatski klub

Autor: BB.hr Photo: KK Zadar/Zvonko Kucelin

Mladi Toni Bilić: Svaka čast Zadru

Utakmicom u Zadru između Zadra i Cedevite Junior otvoreno je osmo kolo FAVBET Premijer lige. Zadani su slavili 89:68, a nakon utakmice na Press konferenciji gosti su biranim riječima govorili o domaćinima. 

Damir Mualomerović, trener Cedevite Junior: 

Zadar je najbolji hrvatski klub, večeras je energetski bio jako dobar, precizan, uz šut 50 posto za tricu, čestitam im na pobjedi. Naša momčad je dala sve od sebe, imamo mlade igrače, fali nam i iskustva i visine da bismo mogli odgovoriti momčadima kao Zadar. Žao mi je što smo odigrali lošu utakmicu protiv Cibone, možda smo trebali iskoristiti tu situaciju da igraju s pet igrača. Dosta smo smanjili budžet, prije su nam iskusniji igrači davali stabilnost, sada želimo izdržati s mladim igračima koji su budućnost hrvatske košarke.

Toni Bilić, mlada nada Cedevite Junior: 

Užitak je uvijek igrati na Višnjiku, ovo je divno mjesto za igranje, s izvrsnom atmosferom, Tornadom, svaka čast Zadru. Igrao je dobro, puno su skuplja momčad, a mi moramo igrati agresivnije i usvojiti neke taktičke postavke. Fizički su puno jači, nadskakali su nas, kad je krenuo šut dobili su samopouzdanje i nismo mogli parirati.

Standings provided by Sofascore