Hrvatska
Damir Tvrdić o praznim tribinama Višnjika: Odlaskom iz Jazina izgubljen je onaj šug, Zadar bez publike je kao Hajduk bez Torcide

Damir Tvrdić o praznim tribinama Višnjika: Odlaskom iz Jazina izgubljen je onaj šug, Zadar bez publike je kao Hajduk bez Torcide

Autor: Z.D. Photo: KK Zadar/Zvonko Kucelin

Otužna slika

Bivši igrač Splita i Zadra Damir Tvrdić prokomentirao je za Dalmatinski portal dugu utakmicu polufinalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske između ova dva kluba u kojoj su Zadrani slavili 76-57 i izborili majstoricu.

Damir se posebno osvrnuo na prazne tribine dvorane Krešimir Ćosić. 

'Pogled na dvoranu je pokazao ogroman manjak publike, što je za mene neshvatljivo i nepojmljivo jer Zadar bez publike je kao Hajduk bez Torcide, a to ne ide. 

Po meni je odlaskom iz Jazina izgubljen onaj 'šug'. Tri godine sam nosio dres Zadra, osvojili smo u tom periodu ABA ligu, prvenstvo Hrvatske i tri puta Kup, a publika je uvijek igrala s nama. To je bilo nešto neponovljivo, ne može se prepričati kakav je osjećaj igrati neku važnu utakmicu u dresu Zadra u Jazinama. Pamtim da je uči finala protiv Cibone sat i pol ranije dvorana bila puna. Ova današnja generacija igrača je zakinuta za taj poseban osjećaj kojega su doživjele brojne ranije generacije', istaknuo je Tvrdić.