Time-out
Dario Šarić trenirao s Kevinom Garnettom

Dario Šarić trenirao s Kevinom Garnettom

Autor: Paulo Sarić

Krilni centar Philadelphije i hrvatske reprezentacije na Instagramu je objavio sliku s treninga s Joelom Embiidom i Kevinom Gernettom.

Šibenčanin Dario Šarić jučer je dobio veliku priliku trenirati sa ponajboljih krilnim centrom u posljednjih 20-ak godina – Kevinom Garnettom. Big Ticket se lani umirovio nakon 21-godišnje NBA karijere u kojoj se uz nebrojena individualna priznanja i ogroman utjecaj na popularnu kulturu okitio i NBA prstenom s Boston Celticsima.

Nakon umirovljenja Garnett se okušao u novinarskom poslu radeći na TNT-u, a radio je i kao konzultant za nekoliko NBA momčadi poput Los Angeles Clippersa koje trenira njegov bivši šef iz Celtisa Doc Rivers i Milwaukee Bucksa.

Jednom od najboljih obrambenih igrača u suvremenoj NBA ligi ovo nije prvi put da individualno radi s mladim igračima pošto je tijekom protekle sezone trenirao s novakom Bucksa Thonom Makerom.

Ne treba ni spominjati što savjeti iskusnog krilnog centra mogu značiti mladićima poput Šarića ili Embiida u njihovom putu da postanu legende igre pod obručima. Šarić je u SAD otputovao radi individualnih treninga i dodjele nagrade za novaka godine za koju se nalazi u najužoj konkurenciji koja se, kao i ostala individualna priznanja najjače lige svijeta, dodjeljuje 27. lipnja u tri sata ujutro po hrvatskom vremenu.



KG x JE

Objavu dijeli Dario Saric (@megalodon20)