Hrvatska
Đakovo započelo s pripremama, radu kluba se priključio Miron Češkić

Đakovo započelo s pripremama, radu kluba se priključio Miron Češkić

Autor: KK Đakovo Photo: KK Đakovo

Riječ dvije o struci i rosteru

Seniori KK Đakovo započeli su priremu za novu sezonu. S obzirom da natjecanje počinje 12. listopada, mjesec i pol dana je pred momcima za pripremu i uigravanje za nastupe u drugom rangu hrvatske košarke. 


Trener Goran Gunjević okupio je seniore i juniore te će se u prvom dijelu priprema kroz rad u dvorani, teretani i na otvorenom poraditi na fizičkoj spremi a potom kroz dvoranske treninge, pripremne utakmice i košarkaški "dotjerati".

Od prošlosezonske ekipe igrački će nedostajati Filip Škrinjarić i Franko Jurić dok su za sada nova/stara lica - pouzdani Neven Čupić i prošlosezonski šuter Podravca iz Virja Martin Vedriš koji studiranje u Osijeku "oplemenjuje" sa igranjem košarke u Đakovu. 

Tu je kao značajna stručna pomoć "polivalentni" Miron Češkić, prošlosezonski trener Gorice i trener U16 ženske reprezentacije koji se vratio doma te je spreman uhvatiti se košarkaškog posla u Đakovu. 

Roster ekipe predvođene kapetanom Antunom Hrkačem čine još Dino Radoš, Stjepan Hajduković, Petar Kozić, Matej Češkić, Jakov Marjanović, Blaž Vojedilov, Matej Blažević, Niko Letica

Naravno tu su talentirani juniori/kadeti od kojih opravdano puno očekujemo nadasve kroz seniorska treniranja i igračke role ali i nastupima u svojim uzrastima -  Josip Petric, Domagoj Davidović, Marin Šakota, Antun Ilakovac, Matija Letica.

Mlađi muški uzrasti nešto ranije također su uglavnom počeli sa treniranjem a planiran je rad sa slijedećim uzrastima:

prof Marko Vuić - Škola košarke

prof Marko Muller - selekcija U13

prof Miron Češkić - selekcija U15

prof Davor Lončarić - selekcija U17

prof Miron Češkić/Davor Lončarić - selekcija U19 



Back To School ponuda - Promocija upisa u Škole košarke na Basketball.hr