Europa i Svijet
Hrvatska
Dođi na Višnjik, uživaj u košarci i osvoji prijenosno računalo

Dođi na Višnjik, uživaj u košarci i osvoji prijenosno računalo

Autor: Branko Tabak Photo: Basketball.hr (Šime Zelić)

Raspored utakmica završnog dana.

Danas je završni dan Zadar Basketball Tournamenta. Nakon razigravanja po skupinama na red su došle utakmice u kojim se određuje konačni poredak.

U susretu za 5. mjesto u 15,30 sati sastat će se Maccabi Tel Aviv i Liaoning Flying Leopards. Susret za treće mejsto započinje u 18 sati, a snage će odmjetiti Bayern Munchen i Olimpia Milano. Poslastica dana i cijelog turnira finalni je susret između Fenerbahcea i CSKA. Repriza je to prošlogišnjeg finala sudar košarkaških giganata koji i na ovome turniru pokazuju sve svoje kvalitete.

U najjačim sastavima sa zvijezdama kakve su Sergio Fernandez, Nando de Colo, Jan Vesely i Nicolo Melli ovaj je košarkaški dvoboj nešto najbolje što Europa u ovom trenutku može ponudit.

Dnevne ulaznice (za sve tri susreta) su u prodaji od 10 sati do poluvremena finalne utakmice po cijeni od 30 kn za tribine i 50 kuna za obiteljski VIP.

Svi gledatelji s kupljenim ulaznicama sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj je kupljena ulaznica nagradni kupon. Sačuvajte ulaznicu, pronađite redni broj (rb) i sačekajte poluvrijeme finala kada će biti obavljeno izvlačenje.

Nagrada je prijesnono računalo Lenovo.

Ujedno možete osvojiti i pametni telefon Motorola na način da fotografiju s turnira pošaljete u inbox Facebook profila portala Basketball.hr. Najveći broj lajkova donosi vam vrijednu nagradu. Sretno! 

<