Time-out
Gledaj utakmice ZDBT-a: Osvoji Lenovo prijenosno računalo ili pametni telefon Motorola

Gledaj utakmice ZDBT-a: Osvoji Lenovo prijenosno računalo ili pametni telefon Motorola

Velika nagradna igra s fondom od tri prijenosna računala Lenovo i tri pametna telefona Motorola.

Basketball.hr i Zadar Basketball Tournament vas nagrađuju u suradnji s Motorolom i Lenovom. Kupljenom ulaznicom možeš osvojiti prijenosno računalo Lenovo, a Motorola pametni telefon ako nam pošalješ najatraktivniju sliku s utakmica turnira. Nagradni fond čine tri prijenosna računala i tri pametna telefona. Više o igrama saznajte u daljnjem tekstu. 

OSVOJI PRIJENOSNO RAČUNALO LENOVO

„Dođi s prijateljem otiđi sa laptopom Lenovo“

Kupljena ulaznica za Zadar Basketball Tournament 2018 tvoj je nagradni kupon za Lenovo prijenosno računalo.

Svaka kupljena ulaznica ulazi u bubanj za osvajanje jednog od tri vrijednih prijenosnih računala koje Vam poklanja Lenovo.

Poluvrijeme druge utakmice dana u petak, subotu i nedjelju otkriva sretnog dobitnika!!!

OSVOJI PAMETNI TELEFON MOTOROLA

Slikaj i pošalji fotografiju sa jedne od utakmice Zadar Basketball Tournamenta i osvoji Motorola smartphone!

Sliku pošaljite u inbox Facebook stranice basketball.hr-a. 

Tri najbolje fotografije koje osvaje najviše lajkova osvajaju vrijednu nagradu. Fotografije se primaju do 23.59 sati u nedjelju 23. rujna. 

Pobjednike ćemo proglasiti u ponedjeljak 24. rujna 2018. godine. 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA ” ZDBT 2018 I MOTOROLA SMARTPHONE ” (u daljnjem tekstu: Pravila)

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike te jednake mogućnosti za osvajanje nagrada nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

ČLANAK 1: ORGANIZATOR

Organizator i voditelj zbirke osobnih podataka nagradnog natječaja ” ZDBT 2018 I MOTOROLA SMARTPHONE ” (u nastavku “Nagradni natječaj”) je Sport Event d.o.o., Gaženička cesta 3, 23000 Zadar, OIB 63875467484

ČLANAK 2: TRAJANJE I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u vremenskom razdoblju od 17.09. do 23.09.2018. godine do 23:59 sati na službenoj Facebook stranici Organizatora. ( https://www.facebook.com/basketball.hr/)

ČLANAK 3: VRSTA NAGRADA KOJE UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Pobjednike Nagradnog natječaja, biti će nagrađeni temeljem odredaba ovih Pravila te će im se uručiti sljedeće nagrade:

3 x Motorola smartphone

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba, takva osoba ima pravo sudjelovati u nagradnom natječaju jedino ako zakonski zastupnik ili skrbnik maloljetne osobe prihvati nagradu u ime i za račun maloljetnog dobitnika te ukoliko se slaže s ovim pravilima. Prilikom preuzimanja nagrade, maloljetni dobitnik mora biti u društvu zakonskog zastupnika ili skrbnika.

ČLANAK 5: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudjelovati u nagradnom natječaju možete ako

Slikate i pošaljete sliku sa jedne od utakmice Zadar Basketball Tournamenta i osvoji u inbox facebook stranice basketball.hr-a, slika koja prikupi najviše lajkova osvojit će vrijedan Motorola smartphone.

Tri najbolje fotografije osvajaju vrijednu nagradu

Sudjelujući u Nagradnom natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, pohrane i koriste isključivo u svrhu održavanja ovog Nagradnog natječaja. Sudionici su dužni prilikom sudjelovanja na Nagradnom natječaju dati istinite, točne i potpune kontaktne podatke o sebi.

ČLANAK 6: ODABIR DOBITNIKA 

Pobjednici Nagradnog natječaja biti će odabrani po prncipu „tko prikupi ispod svoje slike najviše ljkova“.

Dobitnik će biti objavljen 23.09.2018. na službenoj Facebook stranici Organizatora. ( https://www.facebook.com/basketball.hr/ nakon završetka Nagradnog natječaja.

Dobitnici koji u roku 48 sati ne dostave podatke potrebne za preuzimanje nagrade gube pravo na nagradu, a Organizator se obvezuje proglasiti nove dobitnike.

ČLANAK 7: DISKVALIFIKACIJA

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima:

Sudionik krši ova Pravila ili djeluje protivno pravilima platforme Facebook.

ČLANAK 8: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, Sudionici prihvaćaju Pravila ovog Nagradnog natječaja te ujedno pristaju da se, ako postanu dobitnikom nagrade, njihovo ime, adresa i recenzija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

ČLANAK 9: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom dodijeljenom na ovom Nagradnom natječaju.

ČLANAK 10: RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika Nagradnog natječaja stranke će sve sporove iz ovoga Nagradnog natječaja rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zadru.

ČLANAK 11: ZAŠTITA PODATAKA KORISNIKA

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Organizator obrađuje njihove poslane osobne podatke i to samo one podatke potrebne za pristup ovom Nagradnom natječaju.

Organizator jamči zaštitu osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Organizator će navedene osobne podatke obrađivati isključivo za potrebe provedbe ovog Nagradnog natječaja (izbor dobitnika, obavještavanje o nagradama) te za statističku obradu podataka.

Administrator se obvezuje da navedene podatke o sudionicima Nagradnog natječaja neće ustupati trećim osobama, osim ako je to neophodno za provedbu Nagradnog natječaja ili je Administrator obvezan iste podatke dostaviti u skladu s važećim propisima.

Sudionik Nagradnog natječaja ima pravo tijekom Nagradnog natječaja odustati od daljnjeg sudjelovanja u Nagradnom natječaju, nakon čega će se osobni podaci istog brisati iz baze osobnih podataka.

ČLANAK 12: PREKID NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene Facebook stranice Organizatora ( https://www.facebook.com/Basketball.hr/ ).

ČLANAK 13: FACEBOOK

Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Facebooku.