Hrvatska
GKK Šibenik: Anzulović najavljuje borbu za ostanak

GKK Šibenik: Anzulović najavljuje borbu za ostanak

Osim Cedevite i Zadra s pripremama danas starta i GKK Šibenik. Prozivka na Baldekinu zakazana je za danas za 18.30 sati.

Osim Cedevite i Zadra s pripremama danas starta i GKK Šibenik. Prozivka na Baldekinu zakazana je za danas za 18.30 sati.  Trener Šibenčana Vladimir Anzulović očekuje tešku sezonu. 


- Čeka nas bitka za ostanak s obzirom da iz lige ispadaju tri kluba. Ali nema predaje, vjerujem da ćemo uz pomoć uprave i novog sportskog direktora Filipa Vukičevića sastaviti ekipu koja će biti u stanju ispuniti taj osnovni cilj, rekao je Anzulović u razgovoru za Šibenski portal

Vukičević je nedavno izjavio kako se nada da ćete, s obzirom na bitno smanjen budžet ove sezone, izaći klubu u susret po pitanju smanjenja vašeg ugovora. Jeste se čuli s njim, jest pričali o tome?

– Da, čuli smo se, u kontaktu smo, ali o tome nismo razgovarali, nismo se dotakli te teme. Imam važeći ugovor i držim se toga.

Anzulović je ipak izrekao jednu znakovitu rečenicu po tom pitanju.

– Kada ta tema dođe na dnevni red, pričat ćemo o tome. Ali mislim da svi moramo podmetnuti leđa kada je u pitanju Šibenik.

Kadar je vrlo mršav, valjat će ga popuniti. Znate li s kojim igračima?

– Nije tajna da smo tanki na visokim pozicijama i da ćemo se tu morati pojačati s dva igrača. U toj liniji imamo i mladog Paića koji će ove sezone imati također važnu ulogu u našoj momčadi i, vjerujem, pokazati se u najboljem svjetlu, kazao je Anzulović.

Cjeloviti intervju pročitajte ovdje