Hrvatska
Ivanov ne želi komentirati, Longinu su ruke u masti

Ivanov ne želi komentirati, Longinu su ruke u masti

Autor: Paulo Sarić

Zadar ostaje bez ponajboljeg igrača…

Nakon usvajanja financijskog izvještaja za netom završeno proračunsko razdoblje i odabira novog trenera, prva vijest vezana za KK Zadar nakon završetka sezone bila je ona o odlasku nekadašnjeg kapetana Ive Ivanova u redove KK Split. Iako je Ivanov u razgovoru za Basketball.hr priznao da je kontakata bilo, naglasio je da mu je Zadar prva opcija i sve do danas je izgledalo da ta priča plovi prema mirnoj luci i da će iskusni krilni centar i naredne dvije sezone nositi dres kluba iz rodnog grada.

U tom su smjeru išle i izjave samog Ivanova, ali i sportskog direktora kluba Branimira Longina koji je prije četiri dana potvrdio da je dogovor postignut, ali i dodao da se čeka odobrenje Nadzornog odbora.

Priču je potvrdio i jučer u izjavi za službene stranice kluba.

- Dogovaramo završne detalje dvogodišnjeg ugovora. Kroz dan-dva očekujemo da se suradnja s Ivom i formalizira.

Što se promijenilo u međuvremenu? Gdje je zapela čitava priča?

- Sve ono što smo dogovorili usmeno, nije stavljeno na papir. Tu svaka priča završava, do potpisa ugovora neće doći. Žao mi je, ali tako je – rekao je za portal Sport023 nekadašnji kapetan KK Zadar otkrivši dio razloga zbog čega, izgleda, neće produžiti suradnju s dalmatinskim abaligašem.

U popodnevnim smo satima kontaktirali ponajboljeg prošlosezonskog igrača KK Zadar, no 32-godišnjak je samo ponovio gornje napisano kazavši da ne želi dodatno komentirati situaciju.

Nedugo potom javio se i sportski direktor Longin koji se ispričao rekavši da je na brodu i da su mu „ruke u masti“ te zamolio da ga nazovemo nakon 30 minuta.

Do zaključenja teksta nismo ga uspjeli ponovno dobiti…

Bilo kako bilo, dogovor je, izgleda, propao te se Dalmatinci okreću traženju novih rješenja pod obručima.