Hrvatska
Jusup: Klarica je za ozbiljnije role, ostali mladi igrači još nisu na tom nivou

Jusup: Klarica je za ozbiljnije role, ostali mladi igrači još nisu na tom nivou

Autor: Z.D. Photo: KK Zadar

Izjave nakon utakmice Zadar - Zabok

U 20. kolu HT Premijer lige košarkaši Zadra su pred svojim navijačima pobijedili Zabok rezultatom 93:70. Nakon utakmice svoje viženje susreta dali su treneri Danijel Jusup i Domagoj Kujundžić te igrači Arijan Lakić i Lukša Buljević

– Dosta smo se mučili. Prvo poluvrijeme smo primili 45, drugo 25. To je samo dokaz kako se bez obrane ne može igrati protiv nikoga. Kad smo se spustili u stav i počeli trčati bilo je puno lakše. Klarica uzima ozbiljnu minutažu i on je po meni za malo ozbiljnije role, dok ovi ostali mlađi igrači nisu još na tom nivou – kaže Danijel Jusup, trener Zadra.

– Uspjeli smo u zadnjoj četvrtini dodati malo energije i okrenuti utakmicu na našu stranu. Zaslužena naša pobjeda i okrećemo se sada novim izazovima koji su pred nama – rekao je Arijan Lakić, igrač Zadra.

– Tri četvrtine smo igrali dobru utakmicu ali su se Zadrani tada adaptirali na našu zonu. Iznijeli su tada svoje najjače oružje, tranziciju, i mi smo na kraju, u posljednjih pet minuta raspali. Bili smo večeras i bez Luke Tomasa, jako važnog igrača u rotaciji. Slijedi nam Liga za ostanak i u potrazi smo za novim pojačanjem – kazao je Domagoj Kujundžić, trener Zaboka.

– Držali smo se na početku utakmice svih trenerovih zamisli i energetski i taktički smo bili na dobroj razini. Međutim, krajem treće četvrtine su oni podignuli intenzitet, mi to nismo uspjeli pratiti i tu smo se “raspali” – rekao je Lukša Buljević, igrač Zaboka.