Hrvatska
Jusup nakon pobjede protiv Cibone: U subotu nas u Zagrebu čeka novi rat

Jusup nakon pobjede protiv Cibone: U subotu nas u Zagrebu čeka novi rat

Autor: Z.D. Photo: Zvonko Kucelin/KK Zadar

Na klupi sam činio da sve u prvom redu da probudim momčad da bismo uopće mogli razgovarati o košarci

Osim Josipa Sesara utakmicu 4. kola Lige za prvaka u kojoj su Zadrani pobijedili Cibonu 93:76 prokomentirao je i trener Zadra Danijel Jusup.


'U prvom poluvremenu smo bili kao da smo u drugoj brzini, na klupi sam činio da sve u prvom redu da probudim momčadi da bismo uopće mogli razgovarati o košarci. Srećom vratili smo se krajem prvog poluvremena i dobro je da nije ostalo na njihovih 8-9 razlike. U svlačionici smo malo porazgovarali, iskazao sam nezadovoljstvo jer mi energijom, đeljo i energijom moramo bolje. Kad su stigli energija i želja, onda je došao i šut i sve ostalo. Odigrali smo to drugo poluvrijeme nadahnuto, a kad smo pogodili otvorene šutove utakmica je bila riješena.'

Jusup je posebno istaknuo doprinos Arijana Lakića i Sanija Čampare kojemu je publika skandirala: Sani Čampazzo! .

Arijan nam puno znači. Možda ne pogodi te šuteve, ali skoči u napadu, igra obranu, preuzima, a ta obrana koju mi igramo ne odgovara Borni Kapusti, makar za sada. Možda će se tu nešto promijeniti. Sani nam svojim šutom osigurava da zabijamo neke posebno izvan reketa i to nam puno olakšava igru. Bit će do kraja natjecanja još svega. Mi sve utakmice prvog dijela igramo doma, onda imamo pet gostovanja, ali ne želim o tome razmišljati. U srijedu ćemo se odmoriti, a onda nas čeka ABA-ligaški susret u Zagrebu. To će biti rat i moramo se dobro spremiti', rekao je strateg Zadra.