Hrvatska
Jusup: Nije mi se svidjelo koliko je tenzija bilo, na svaku odluku Splićani su reagirali

Jusup: Nije mi se svidjelo koliko je tenzija bilo, na svaku odluku Splićani su reagirali

Autor: BB.hr Photo: Zvonko Kucelin/KK Zadar

ZD PRESS

Izjave trenera Zadra Danijela Jusupa i igrač Darija Drežnjaka nakon druge utakmice finala doigravanja FAVBET Premijer lige i pobjede Zadra 92-71 čime je rezultat izjednačen na 1:1

Danijel Jusup: Mislim da je naš nastup bio dosta energičan, s idejom, bili smo brzi, dobro smo trčali, davali lagane poene. Dobili smo skok što se uvijek pokazuje kao jedna od ključnih stvari. Smanjili smo broj izgubljenih lopti, drugačije smo igrali, rekao bih jednostavnije. Moramo biti zadovoljni Split je jako dobra momčad, dosta su se digli u odnosu na prvi dio sezone, brzo prenose loptu, nije lako zatvarati njihovu tranziciju. Prošlu utakmicu su nam dali 19 poena iz tranzicije, ovu 5. Mi smo u prvoj utakmici bili lošiji, priznali to i čestitali. Ono što mi se nije svidjelo večeras je dosta tenzija na parketu, to nije dobro, treba sportski pružiti ruku, na svaku odluku se reagirali.

Dario Drežnjak: U prvoj utakmici u koju smo ušli nekako lagano, previše samouvjereni da ćemo osvojiti lako naslov, pokazalo se da ne može bez ovakve igre, da se nametneš od početka. Taj poraz je došao kao “pozitivni šamar“, pokazalo se da moramo igrati kao većinu sezone, agresivno. Bilo je nedopustivo što su oni bili  dominantni na našem terenu. Popravili smo dojam, mislim da smo uz ovakvu igru bolja momčad, moramo nastaviti tako i u nastavku serije.