Hrvatska
Regija
Jusup o Božiću: Kao čovjek i igrač je zaslužio da ga se pričeka...

Jusup o Božiću: Kao čovjek i igrač je zaslužio da ga se pričeka...

Autor: BB.hr Photo: KK Zadar

Trener Zadra se posebno zahvalio publici

Trener Zadra Danijel Jusup s obje noge je na zemlji nakon treće ovosezonske pobjede njegove momčadi u AdmiralBet ABA ligi. Evo kako je prokomentirao visoku pobjedu nad Cibonom 91:64. 

'Danas smo bili na tragu posljednjih utakmica, naročito u defenzivnom dijelu, obranu smo odigrali jako dobro i protivniku nismo dali da se razigra, da dolazi do lakih šuteva za tri poena. Dobro smo se pripremili, igrači su ispoštovali dogovor. Naš plan je bio da ne otvaramo utakmicu s tri poena, nego da se koncentriramo na obranu, trčanje i skok, a šut će doći. Tako je i bilo. Kasnije kada se otvorio šut došla je razlika i mirno smo priveli utakmicu kraju. Zahvalio bih publici koja nas je bodrila, koja je uz nas, čestitam igračima i već sutra idemo na put u Zagreb'

Poznato je da Jusup ne voli izdvajati pojedince,no zamoljen da prokomentira još jednoj sjajnu utakmicu Luke Božića (valorizacija 43) je rekao:

'Lani je bio MVP, čekali smo ga dugo, borili se da ga dobijemo, nije bila laka borba ali on iz utakmice u utakmicu pokazuje da je čekanje vrijedilo. Kao čovjek i igrač zaslužuje da ga se pričeka i nadam se da će s dobrim igrama nastaviti i dalje', rekao je Jusup o Božiću koji je dođivio ovacije s tribina za svoju fantastičnu prezentaciju. 

Standings provided by Sofascore