Hrvatska
Regija
Jusup potvrdio: Mazalin mora na šivanje

Jusup potvrdio: Mazalin mora na šivanje

Autor: BB.hr Photo: Zvonko Kucelin/KK Zadar

Barać nahvalio Zadar

Izjave trenera nakon pobjede Zadra nad Megom 74:71 u 19. kolu AdmiralBet ABA lige:

Danijel Jusup, trener Zadra: Izuzetno zahtjevna iscrpljujuća utakmica, znali smo da će tako biti jer je Mega momčad koja se pedantno priprema, ima cijeli tjedan za to i može napraviti izuzetno kvalitetnu pripremu. Nažalost mi smo došli iz Dubrovnika, nakon dva dana nije lako igrati utakmicu, stvarno mogu samo čestitati dečkima. Dobili smo na mišiće, tuklo se dobro, drago mi je da smo se držali i unatoč 23 izgubljene lopte dobili utakmicu, što je najbitnije.

Dosta su nam problema radili agresivnošću, išli su na linije dodavanja, igraju tako i protiv drugih ekipa. Mi smo bili insuficijentni oko organizacije igre, takva smo momčad, pripomogli su Božić i Ramljak. Jako sam zadovoljan ovom pobjedom. Mazalin će morati ići na šivanje, ne znamo još kakva je težina ozljede.


Marko Barać, trener Mega MIS: Uvijek je teško igrati u Zadru, dobra atmosfera, publika koja podržava momčad koja je već drugu godinu na okupu, igra jako dobro, koristi kvalitete na najbolji način. Jako teško je bilo mojoj mladoj momčadi koja nije stekla tu razinu fizikalnosti, to se vidjelo kada je skok u pitanju, ničije lopte gdje su se borili… Nemam im što zamjeriti, nismo bili dovoljno jaki da te lopte pokupimo. Čini mi se da je utakmica mogla otići na obje strane, imali smo nekoliko tranzicija koje nismo realizirali. Očigledno je ovo još jedno iskustvo koje moja momčad stiče. Nije lako pred ovakvom publikom, kada se dođe do egala, okrenuti utakmicu. Nismo imali protoka lopte po kojem smo prepoznatljivi, sigurno se trebamo vratiti u dvoranu, analizirati i trudiiti se biti što bolji. Zadru želim puno sreće u nastavku natjecanja.


 

Standings provided by Sofascore