Regija
Jusup: Rekao sam dečkima, kad si sam pali!

Jusup: Rekao sam dečkima, kad si sam pali!

Autor: Teo Cilar Photo: ABA league j.t.d./Dragana Stjepanović

Zadar je u proteklih 12 godina tek dva puta slavio u Beogradu protiv Crvene zvezde, a autor obadvije pobjede je Danijel Jusup.

Danijel Jusup je nakon senzacionalne pobjede u Beogradu protiv Crvene zvezde na press konferenciji poslije utakmice izgledao kao da još ni sam ne vjeruje kakav su podvig napravili njegovi košarkaši protiv višestruko skuplje Euroligaške momčadi. 

- Nismo se nadali ovakvom rezultatu.Doduše i Zvezda je igrala u petak, a mi smo isto imali jednu tešku prvenstvenu utakmicu u Zagrebu. Kao što znate već drugu utakmicu igramo bez našeg nominalno najboljeg igrača Luke Božića, tako da smo došli ovdje da spašavamo živu glavu kako se kaže. Međutim, kako je utakmica krenula, ja sam rekao dečkima, nema oklijevanja, kad si sam-pali! Ne čekaj bolju poziciju jer je pitanje ako ćeš je imati. Tako je i bilo, dečki su igrali s jednim samopouzdanjem, dobro su šutirali s visokim postotkom za tri poena, a vidim da smo i u skoku bili bolji, a obično kad si bolji u skoku to se osjeti na rezultatu. Presretan sam jer smo dobili u Beogradu. Mislim da je do sad rezultat u Beogradu bio 16-2 za Zvezdu što se tiče ABA lige. Ja sam sretan što smo dobili treći puta i što sam na čelu ove ekipe.