Hrvatska
Jusup: Soliranje Božića? Solirao je i Shorter samo je pogodio teške poene

Jusup: Soliranje Božića? Solirao je i Shorter samo je pogodio teške poene

Autor: BB.hr Photo: KK Zadar

Drežnjak: Presudio je jedan njihov napadački skok iznad moje glave

Nakon pobjede Splita protiv Splita 87:77 u trećoj utakmici finalne serije doigravanja za naslov prvaka Hrvatske utakmicu su prokomentirali igrač Zadra Dario Drežnjak i trener Danijel Jusup.


Danijel Jusup, trener Zadra: Split je večeras zasluženo pobijedio, bio je bolji, napadački je napravio neke primjene, iz pick&rolla su nam radili probleme jer se nisu rolali, nego su se otvarali na high post i imali dosta šutova. To ćemo morati riješiti. U završnici utakmice Shorter je bio izuzetno nadahnut, postizao je teške poene kada se utakmica lomila i on je bio taj faktor koji ju je odlučio. Nama ne preostaje nego da se saberemo, pogledamo gdje smo griješili i dođemo spremni na četvrtu utakmicu. Važnu ulogu imat će energetska potrošnja, nadam se da ćemo se uspjeti oporaviti. Ni nama ni njima nije prvi put da u tako kratkom roku igramo utakmice. Je li Božić previše solirao na kraju. Solirao je i Shorter, samo je on sve pogodio. 

Dario Drežnjak: Bila je jako dobra utakmica za gledanje, vrijedna finala, Danas su oni bili bolji. Shorter je bio u cijeloj utakmici jako raspoložen, kasnije je odlučio. Radili su nam probleme kroz cijelu utakmicu, morat ćemo to ispraviti ako mislimo igrati. U prvom poluvremenu je bilo i nekoliko tih napadačkih skokova koji su nam radili probleme, na kraju nam je jedan Kalajžićev iznad moje glave presudio. I dalje se igra do tri pobjede, još uvijek imamo šansu. Dat ćemo sve od sebe, idemo i na više od sto posto, pokušat ćemo vratiti seriju u Zadar.