Time-out
Kad Dario čuva Babu – pogledajte koševe hrvatskih reprezentativaca

Kad Dario čuva Babu – pogledajte koševe hrvatskih reprezentativaca

Autor: Paulo Sarić

Svi koševi hrvatskih reprezentativaca iz sinoćnjeg međusobnog ogleda.

Točno u ponoć po hrvatskom vremenu susrela se dva naša najbolja košarkaša Bojan Bogdanović i Dario Šarić u prvom ovosezonskom dvoboju između Philadelphia 76sa i Indiana Pacersa. Na koncu su u zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici slavili 76si rezultatom 121-110. Domaćine je do pobjede vodio JJ Redick s 32 košem i čak osam trica, dok je isti broj poena za Pacerse ubacio novopridošli Victor Oladipo, čemu je dodao i sedam asistencija i pet skokova.

No, domaćim je ljubiteljima košarke od samog ishoda utakmice dviju talentiranih, ali i dalje prosječnih, momčadi zanimljiviji bio duel hrvatskih reprezentativaca. U njemu je „slavio“ Bojan Bogdanović koji je odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu te je meč završio s 21 košem, četiri skoka i šutom od gotovo 58 posto. Babo je posebno dojmljiv bio u prvom poluvremenu kada je s 12 poena predvodio svoju momčad. Šarić je, s druge strane, nešto sporije ušao u susret, no i on se ubrzo razigrao te je utakmicu završio s 15 koševa i šest skokova.


Ono što posebno veseli jest činjenica da su oba naša igrača pokazala raznovrsnost u igri te su bili  bitni kotačići svojih momčadi. Kako su odigrali i kako to izgleda kada jedan čuva drugoga, pogledajte u videu.