Time-out
Kapetan Zadra kapetanski i nakon utakmice

Kapetan Zadra kapetanski i nakon utakmice

Autor: Teo Cilar

Ive Ivanov još je jednom pokazao veliko srce.

Košarkaši Zadra jučer su u najvećem derbiju hrvatske košarke došli do pobjede protiv Cibone s kojom su zasjeli na vrh HT Premijer lige.

Zadar je tako u samo nekoliko dana slavio prvo protiv prvaka ABA lige, Euroligaša Crvene Zvezde, a jučer i protiv prvaka Hrvatske, Cibone. Veliku podršku imao je Zadar s tribina, a nakon završetka utakmice, košarkaši Zadra su od strane svojih najvjernijih navijača Tornada pozvani na "bis" da još jednom dođu van iz svlačionice što su oni i učinili. 

Popeli su se na tribinu kod Tornada i zajedno su proslavili pobjedu. Na tribinama se kao i uvijek našao vjerni mladi navijač koji zbog bolesti ima problema s hodanjem te se zbog toga nije mogao sam spustiti po stepenicama. U tome mu je uz pomoć još jednog navijača pomogao kapetan Zadra Ive Ivanov. Nakon što su ga spustili na teren, momku su pomogli s istezanjem mišića poslije kojeg je on sam na svojim nogama napustio dvoranu.

Svi koji su imali prilike upoznati Ivu Ivanova znaju da je riječ o jednom vrlo pristojnom, poštenom i marljivom košarkašu, a evo što je imao za reći nakon ovog poteza za Antenuzadar.hr: 

- To je nešto normalno što bi svaki čovjek učinio. Rekli su mi da tog dečka brat ili otac, nisam siguran ovog trenutka, svaku utakmicu nosi gore na tribinu. To je njegova želja, veliki je ljubitelj košarke. Ja sam se u tom trenutku našao ovdje i pomogao.